De laatste van dit jaar.


Vannacht gaan we over naar 2011. Benieuwd wat dat allemaal weer gaat brengen. Ik heb er in ieder geval zin in. Speelt natuurlijk mee dat ik de laatste twee weken lekker vrij ben geweest. Alhoewel ik nog wel tijd heb besteed aan de afstudeeropdracht. 

Vorige week zijn we in Zeeland geweest om bij te tanken van de hectiek van het afgelopen jaar. Beviel prima. Heerlijke wandeltochten gemaakt langs het strand en door het besneeuwde duinbos bij Burgh Haamstede. Bij tijd en wijle leek het wel wintersport in eigen land.  

Echt kunnen “resetten”. Klaar voor de eindsprint van mijn afstudeer opdracht. Hiervoor nog wat schrijf en uitzoekwerk kunnen verrichten, zodat ik het gevoel heb dat ik op schema lig.
Ook het resultaat van het tentamen over de laatste module ontvangen.  Een 7.8, dus dik tevreden. Nu alleen nog wachten op het resultaat van de groepsopdracht van module 10. Heb hier wel een goed gevoel over, maar nog even wachten of dat bevestigd wordt.

Kerstmuziek is inmiddels in de ban. Draai alleen nog muziek waarin het woord kerst niet meer voorkomt. Vooral natuurlijk mijn plaat van het jaar- Queen of Denmark van John Grant. 

Deze week nog een aantal klussen in en rondom huis uitgevoerd. Behoorlijk wat snoeiwerkzaamheden in de tuin, die straks klaar moet zijn voor de start van mijn eerste moestuinseizoen.
Daarnaast nog een aantal ruimten in huis ontdaan van rommel. Ongelooflijk hoeveel een mens toch onnodig bewaart. Geeft lucht in huis maar daarbij ook direct in de bovenkamer. We zijn klaar voor 2011 lijkt het wel.
Daarnaast in de avonduren lekker bij en met vrienden aan het eten en bijpraten geweest. Heel inspirerend allemaal. 

De sneeuw en gladheid lijkt iets af te gaan nemen. Viel de afgelopen periode niet mee om hard te lopen. Het was zo nu en dan behoorlijk glad. Toch voldoende kunnen doen om mezelf lekker te blijven voelen. Van schaatsen is het helaas niet gekomen. Toch te veel andere dingen te doen.  Maar als de geruchten van een kleine ijstijd waarheid worden, hebben we hier de komende jaren nog mogelijkheden zat voor.

Kafka op het strand van Haruki Marukami is uit. Wat een prachtig boek. Spelen met tijd op een geniale manier.
Gelukkig lag onder de kerstboom Life van Keith Richards, heel anders maar ook bijzonder om dit te lezen.

Maak er wat van in 2011.

Reacties

  1. Your article is incredibly useful.Everyday your diary inspire Pine Tree State heaps deal and helped to develop one thing new like I actually have developed a brand new app web player spotify this is often great and pleasant.Thanks for the awe-inspiring posts , please keep updated frequently.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten