Oef, de wekker!

Gisterenavond naar Harry Muskee/Cuby in de Amer geweest. Een thuiswedstrijd voor Harry. Wat een goeie band had hij om zich heen verzameld keyboards-Helmig van der Vegt, trompet-Peter van Soest en guitaar-Erwin Java. En de ouwe baas was zelf ook goed op dreef. Heerlijk om te zien dat je rond je 70e nog zo bezig kan zijn. 
Inspirerend.  

Na twee weken vrij, weer aan het werk deze eerste week van het jaar. Onwennig op maandagochtend. O ja, zo was het wanneer om 6:20 de wekker gaat. Maar ik zat snel weer in het ritme.
Leuk om de collega's weer te zien, de toespraak van de directeur in Assen te horen en ook in Schiedam te zijn. In de toespraak veel aandacht voor veiligheid. Gaan we dit jaar de stap maken naar een nog betere veiligheidsprestatie? Ik ga hier mijn bijdrage aan leveren!

Niet iedereen is alweer begonnen deze week. Dat kun je goed merken aan het e-mail verkeer. Geeft de mogelijkheid om een aantal zaken goed voor te bereiden. De omgeving waarin we onze documenten opslaan is inmiddels helemaal 2011 gereed gemaakt.
In Schiedam een presentatie bijgewoond over de nieuwe organisatie. We gaan ons onderhoudswerk weer zelf aansturen. De verschillende onderdelen van deze nieuwe organisatie zullen dit jaar hun beslag krijgen. Daarnaast komt er ook een nieuwe area-teamleider voor Land-West. Al met al nog heel wat wijzigingen. Veranderingen geven altijd onrust bij mensen, wel iets om het komende jaar rekening mee te houden.

Het was erg lekker om niet naar de opleiding te hoeven donderdag. Geeft een heerlijk gevoel van vrijheid. Dit drukt niet meer op de agenda. Ben nog wel steeds druk met mijn afstudeeropdracht. Die staat echter redelijk in de steigers.

Sportief ook een goed begin gemaakt. Doordat de garage is opgeruimd in de kerstvakantie, heb ik de tacx (soort hometrainer voor de racefiets) weer kunnen opstellen. Goed voor de interval training. Leuk om dit naast het hardlopen te kunnen doen.

De week afgesloten met het NAM nieuwjaarsfeest met het NAM cabaret. Wat een geweldige cabaret voorstelling. Leuke sketches en prachtige nummers met goeie zangpartijen. Echt een hoog niveau, gewoon door collega's neergezet. Een goed begin voor een nieuw jaar!

Reacties