Zit moss de moestuin in de weg?

Nee. Het is er nog niet van gekomen. Die moestuin is toch een obstakel na het schrijven van een scriptie. Maar het kan nog. Wanneer we de avonden benutten en de weekenden vrijhouden… Dit klinkt niet echt overtuigend toch? We gaan het zien. Voorlopig staat er nog niets. 

Van het weekend lekker aan het racefietsen geweest met de mannen. Was nog best wel fris zaterdag, dus lange mouwen en lange broek. Toch maar mooi 50 kilometer afgewerkt met het pelotonnetje van Schies. De mannen zaten er op het laatst wel doorheen, er moet nog duidelijk aan zitvlees gewerkt worden. Dat gaat natuurlijk goed komen wanneer het weer zo blijft. 

Zaterdagavond het Sarah feestje van de buurvrouw gehad. Was leuk in Tastoe in Assen. Onze Grasbeemd-people act was natuurlijk geweldig (Y.M.C.A. werd L.I.E.S.). Foto’s worden hier niet geplaatst, dit zou verscheidende reputaties schaden. De voorbereidingen waren al leuk, maar om zaterdagavond ook iedereen verkleed te zien gaf wel een extra 
dimensie.

Zondagmiddag weer eens naar cafe de Amer geweest. Een gaaf concert gezien van Moss. Wat een goeie band is dat toch.  Bijzondere spanningsopbouw in de nummers die geweldig worden gezongen. Zeer de moeite waard. Zeker ook vanwege het voorprogramma. De dochters van collega Bertus waren weer aardig op dreef met 2-Catch.

Van de week nog bezig geweest met de interviews van het incidentonderzoek en het opzetten van een Tripod incident analyseboom. Bijzonder om te merken hoeveel er achter een relatief eenvoudig incident zit. Verder druk bezig met het opzetten van een leiderschaptraining specifiek voor onze leidinggevenden op de locaties. Leuk om dit te doen. Het maken van de nieuwe poortinstructie voor NAM begint ook zijn einde te naderen. Leuk om met de projectgroep straks een tastbaar resultaat, de DVD, te zien. Verder is het onderhoudsseizoen begonnen en worden de eerste installaties gestopt voor onderhoud (de STOPS). Een enerverende tijd vol met activiteiten en daardoor veiligheidsrisico’s.

Van de week ook een slecht bericht gekregen van mijn nicht. Na een chemokuur die aanvankelijk goed leek te zijn aangeslagen, is zij afgelopen week geopereerd. Echter de operatie is afgebroken vanwege de uitzaaiingen. SHIT!!!

Reacties