We hebben een theatrale performer in huis

Luc is door!! Hij mag eind augustus gaan beginnen in Maastricht aan de opleiding Theatrale Performance. Te gek. De laatste audities zijn goed gegaan. Inmiddels heeft hij kennis gemaakt met zijn medestudenten, ook die van de andere richtingen (acteur en regie), en gesprekken gehad over zijn ambitie. Het gevoel is goed, een warm bad. Als ouder voelt dit ook prettig. Maastricht is niet naast de deur. Dat Luc erg veel zin heeft om er naar toe te gaan maakt het makkelijker om hem straks te laten gaan. Het zal wel een hele verandering worden in onze gezinsroutine. We hebben nog een zomer om eraan te wennen. Trouwens als er nog iemand een kamer in Maastricht weet houden wij ons aanbevolen.

Whow. Wat fietst die nieuwe Santos CC3 ATB geweldig. Vanochtend de vaste ATB route rondom Loon gereden en afgelopen vrijdag een stuk met Sjef. Ik ben erg te spreken over de handelbaarheid van de fiets. Verder loopt de Rohloff naaf prima. Het is nog wel wennen met het schakelen, want de Koga Miyata Vector (fiets voor naar het werk) schakelt precies andersom.
Heerlijk om weer over de vele mooie Drentse achteraf weggetjes te rijden.

De paasdagen waren buitengewoon aangenaam. Heerlijk weer. De vier vrije dagen zijn benut om weer een beetje bij te trekken en om een idee te ontwikkelen over de verdediging van mijn scriptie. Pas na de tweede paasdag kwam het idee bovendrijven, dus ik had de rust echt nodig om eruit te komen. De basis was om geen powerpoint presentatie te gebruiken. Maar wat dan wel?? Dit begint nu steeds meer vorm te krijgen. Muziek en flip-over zijn de ingrediĆ«nten die ik de komende tijd verder ga uitwerken. Ik heb nog tot 6 juni, dus dat gaat goed komen. 

Na de paasdagen nog een extra dag vrij gehad waarop we de verjaardag van Josee hebben gevierd. Gezellig met familie en vrienden, ’s middags lekker gegeten met z’n allen. Het weer was prima, dus grotendeels in de tuin gezeten. 


Op het werk zijn de onderhoudsstops in volle gang of in voorbereiding. Interessant om een bezoek te brengen aan zo’n locatie waar het onderhoud in volle gang is. Je kan daar als veiligheidskundige nuttige adviezen geven. Ook de komende periode blijft dit aandacht houden. 


Volgende week lekker een korte trip naar Antwerpen maken. Ik kijk er erg naar uit. Mijn scheerspullen van Art of Shaving beginnen op te raken, dus ga ik weer nieuwe spullen aanschaffen bij de messenwinkel. Verder lekker eten bij Hoffys.
Maar eerst gaan we komende maandag nog naar een concert van Thomas Dybdahl in Vera. Ben benieuwd hoe dit live is, op de plaat is het in ieder geval zeer aangenaam.
Het wordt een druk weekje met de linkse hobby, want na de Antwerpen trip gaan we vrijdagavond nog naar de voorstelling Zout van Anne Soldaat en Conny Janssen in Zwolle.

Reacties