Pech onderweg


Vandaag de eerste Yoga les gehad. Dat voelt bijzonder goed. Heerlijk uitgerekt. Na intensieve sportdagen met hardlopen en wielrennen een hele welkome afwisseling voor het lijf. Ik ga dit zeker vaker doen.

Zojuist een bericht van zoon Luc gehad. Hij heeft een kamer in Maastricht. Vandaag was hij met Sjef naar Maastricht afgereisd om kamers te bezichtigen. Eén ervan beviel dus zo goed dat hij die heeft vastgelegd. Gaaf.


Afgelopen zondag hebben we NiznO presentatie festival meegemaakt. Wat een geweldige groep getalenteerde theatermakers is dat toch. Voor ons een ontspannen dag genieten van optredens en lekker eten tussendoor, verzorgd door Ernst kookt. Voor Luc was het waarschijnlijk de laatste keer in de zaal met NiznO. Dat mocht de pret niet drukken tijdens een ‘absurde over de top’ voorstelling van Midzomernachtsdroom.




Vorige week voor mijn werk een cursus auditing in Rijswijk gedaan. Dat was hard werken, maar zeer de moeite waard. We kregen als cursusgroep een ‘case study’. We moesten dus een echte audit doen.  Het was zo goed opgebouwd, dat er ook sprake was van echte audit stress. Veel lezen en nog maar weinig tijd om een interview voor te bereiden. Net echt. Erg veel geleerd. 
Om de opgewekte stress een beetje af te reageren, ben ik die week een paar keer in de buurt van Delft wezen hardlopen. Leuk om weer eens in die omgeving te zijn.

Dinsdag de eerste autopech gehad met de VW-golf. Ik was in het westen en wilde de locatie Gaag gaan bezoeken. Ik ben daar echter nooit aangekomen, doordat ik een kapotte benzinepomp had. Dus assistentie van de lease maatschappij gebeld, die de hulp van de ANWB verder heeft geregeld. Allemaal prima opgelost maar dat kost wel een middag. En ik moest de VW bij een dealer in Vlaardingen achterlaten. Terug naar Assen met een Ford focus is toch maar een beetje behelpen. Rijdt goed maar de Golf is toch echt een betere auto. Dus zaterdag maar weer snel ophalen.

Langzaam wordt het vakantietijd. Er zijn steeds minder mensen op kantoor aanwezig. Het weer draagt nog niet echt bij aan een zomer gevoel. Het is nat en niet echt warm. Ook in de Tour de France ziet het er niet zomers uit. Goed dat we niet in de tent in Frankrijk zijn. Alhoewel zo’n stokbrood natuurlijk wel een hoop goedmaakt.
Het wordt overigens nog een spannende Tour. Niet met Gesink helaas, maar de gebroeders Schleck en Evans zien er allemaal erg scherp uit.

Reacties